תאריך מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

05/06/2016 | 09:19 | מאת: דנה

שלום אני אחרי ivf איקסי. מתכוונת לעשות מי שפיר ת מחזור אחרון 11.3 תאריך שאיבה 27.3 ותאריך החזרה 29.3 לפי מה קובעים מתי לעשות מי שפיר? במקום שאני מתכננת לעשות מי שפיר עושים רק בימי שני. ולפי הווסת זה ייצא לי 17+ 3 אבל לפי הא.ס זה יוצא קטן יותר 16+6 , אם לא יהיה שינוי עד אז בקצב גדילה. הבנתי שצריך לעשות החל משבוע 17 האם כדאי לי לדחות בעוד שבוע ואז לפי הא.ס זה ייצא לי 17+6 ולפי הווסת זה ייצא לי 18+3 ?

שלום, גאופן עקרוני גיל ההריון שלך ודאי. מקומות שונים מבצעים בשבועות שונים לפי סוג הבדיקה ומדיניות המקום. אנא התוועצי עם המקום שבו את מתכוונת לבצע את הבדיקה. בהצלחה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה