מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

06/12/2015 | 11:09 | מאת: adieli

אני בת 32 אמורה לבצע מי שפיר כמה שיותר מהר בגלל תוצאות של שקיפות עורפית גבוליות, השאלה לאן ללכת? הפנו אותי לבתי חולים אבל אני מפחדת מאי ידיעת הרופא המבצע, האם עדיף לעשות פרטי? האם יש בית חולים מומלץ לבצע בו? היועצת הגנטית הפנתה אותי לבית חולים הדסה כי שם מקבלים את בדיקת הצ'יפ הגנטי בנוסף למי שפיר (אבל לא את הצ'יפ מורחב) בכל מקרה אצטרך הקפיא תאים על מנת לעשות את בדיקת הצ'יפ לאחר מכן אם אצטרך, השאלה אם לעשות את זה בהדסה או בבית חולים במרכז או בפרטי ? תודה

שלום את מבינה שאיני יכול לענות בפורום על שאלות כאלה. המקום לבצע את הבדיקה נתון לשיקולך. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה