בדיקת MaterniT21

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

26/10/2015 | 15:05 | מאת: איילת לוי

שלום בדיקת MaterniT21 של כצט בודקת 17 תסמונות ולא 5 כפי שציינתם בכתבה האם המידע שהם מוסרים שגוי? מה דעתך על הבדיקה שלהם והאם יש חברה מומלצת יותר לעשות את בדיקת הדם? תודה

שלום, אני לא יודע לאיזו כתבה את מתכוונת. זה גם לא הפורום המתאים, אלא פורום גנטיקה. באופן כללי הבדיקה בודקת 5 כרומוזומים וניתן להוסיף על זה מספר בדיקות מצומצם של מוטציות הגורמות למחלות מסויימות. אני מציע להיוועץ עם החברות לגבי היקף בדיקות בכל חברה. חשב לציין שהבדיקה אינה מתיימרת להחליף דיקור מי שפיר ואינה מחליפה דיקור מי שפיר. בברכה, דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה