fish

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

30/04/2015 | 15:34 | מאת: דידי

שלום. ביצעתי בשבוע 18 בדיקת מי שפיר וציפ גנטי. שיצאו תקינות. קראתי שיש בדיקה שנקראת fish. רציתי לדעת מה ההבדל בינה לבין מי השפיר וציפ. והאם יש צורך לבצע גם אותה למרות שבוצע מי שפיר וציפ.

שלום, הכוונה כנראה לבדיקה מהירה שבה בודקים 5 כרומוזומיםעם תשובה מהירה תוך יום-יומיים. הבדיקה אינה באה במקום תשובה רגילה ואם ביצעת בדיקה כולל צ'יפ - הבדיקה מכסה את התשובות המתקבלות בבדיקת פיש. בברכה דר' יוסי הר-טוב.

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה