תוצאות בדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

24/03/2015 | 20:02 | מאת: Sunshine

קיבלנו תשובות שנמצא מקרו על שניים מתוך 15 תאים (כלומר מיוזאיק). לא ברור לחלוטין באיזה כרומוזום מדובר. כנראה 18. עושים כרגע פיש לכרומוזום 18 ואם זה לא יעשו micro array. למיטב הבנתי גם אם ימצאו שה כרומוזום 18 זה לא משנה את העובדה שבעצם לא יהיה אפשר לדעת עד כמה התינוק פגוע בגלל המיוזאיק. האם אני מבינה נכון? האפ יש סיפורים שאתה מכיר של תינוקות מיוזאיק שהם בסדר גמור? (לא מתגוררת בישראל. חיה בקליפורניה). המון תודה.

שלום אני מבין שעדיין לא איפיינו את המוזאיקה ולכן גם לא יכולים לתת לך יעוץ לגבי התוצאה. התשובה תלויה כמובן באיזו מוזאיקה מדובר, אחוז המוזאיקה ועוד. אני מציע שפני ליעוץ גנטי (גנטיקאים עוסקים בתחום זה) עם קבלת התשובות הסופיות. בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה