עורק טבורי יחיד ומי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

25/09/2014 | 22:13 | מאת: אורית

לאחר שבסקירה הראשונה התגלה עורק טבורי יחיד , שלחו אותי לייעוץ גנטי ולאקו לב עובר. ייעוץ גנטי אני עושה בשבוע הבא ואקו לב עובר רק בעוד חודש (לפי הנחיות הרופא). לפי מה שאני יודעת דיקור מי שפיר ניתן לעשות עד שבוע 20 ולכן אני לא כ"כ מבינה איך זה מסתדר... במידה והבדיקות יראו שאצטרך לעשות דיקור מי שפיר אני עדיין אוכל לעשות למרות שאהיה כבר בשבוע 23 או 24 וגם אז מי אומר שאוכל לתאם את בדיקה בהתראה כ"כ קצרה... מי אמור לתת הפנייה למי שיר? הרופא הגנטי? הרופא שמבצע את האקו לב או רק הרופא נשים שלי אחרי שראה את כל תוצאות הבדיקות??? בקיצור מבולבלת נורא!!!

שלום, את ההמלצה לדיקור מי שפיר יתן לך היועץ הגנטי ועם המלצה זו הרופא המטפל ישלח אותך לדיקור. אין צורך לחכות לאקו לב העובר על מנת לבצע את הדיקור. בהצלחה ושנה טובה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה