ציפ גנטי

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

22/01/2014 | 22:04 | מאת: דנה

שלום קיבלנו המלצה לעשות מי שפיר וצ'יפ גנטי את מי השפיר אנחנו מקבלים בסל הבריאות אך לא את הצ'יפ גנטי מה העלות של צ'יפ גנטי התקשרתי למספר בתי חולים כל אחד אמר מחיר אחר הפקידות שם לא ידעו ושאלו אחרים יצאנו מאוד מבולבלים האם יש מחיר אחיד בכל בתי החולים? אשמח לדעת מחיר שאוכל לבחור בית חולים

27/01/2014 | 12:50 | מאת: ד"ר רחל מייקלסון-כהן

ראי תשובה במכתב הקודם שלך. בהצלחה, ד"ר רחל מייקלסון-כהן מומחית ליילוד, גינקולוגיה, וגנטיקה רפואית המרכז הרפואי שערי-צדק 02-6555999

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה