מי שפיר מאוחר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

04/01/2010 | 14:10 | מאת: מורן

שלום בת 32, הריון שלישי אחרי אובדן הריון שני בשבוע 19 עקב דימומים. בהריון נוכחי :תוצאות של שקיפות + בדיקות דם עם שקלול גיל יצאו 1:2300 אומנם חלבון עוברי עם שקלול גיל יצאה רק 1:642 שתי סקירות תקינות לחלוטין נמנעתי ממי שפיר בשבוע מוקדם מהפחד שוב פעם לאבד הריון קיבלתי הפניה מרופא מטפל לדיקור מאוחר במידה ואחליט בכל מקרה לבצע דיקור רציתי לשאול את דעתך האם כדאי לאור הממצאים שרשמתי? ועוד שאלה? מה השבוע המאוחר שניתן לעשות מי שפיר? האם אני יכולה גם בשבוע 34? אודה לתשובתך

04/01/2010 | 16:33 | מאת: פרופ' יובל ירון

לא נראה כרגע סיבה לדיקור מי שפיר. בהיעדר סיבה - דיקור רק עד שבוע 20 פרופ' יובל ירון, מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית, מרפאה: וייצמן 14 (קומה 18) תל אביב. טלפון: 0525-052540

05/01/2010 | 16:30 | מאת: פרופ' יובל ירון

הסיכויים שלך לא גבוהים יותר ממה שהם ממילא לאור גילך בכל מקרה - זה יתברר במי שפיר. רקוב הסייכויים שהכל יהיה בסדר פרופ' יובל ירון, ויצמן 14 ת"א 052-5052540

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה