בדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

03/01/2010 | 11:58 | מאת: הילי

שלום רב. האם זה נכון שבבדיקת מי שפיר מחדירים את המחט וישר מוציאים אותה ונשאר רק מוליך שממנו שואבים את מי השפיר ,כך שאם הרופא כבר לא צפה באולטרסאונד במהלך השאיבה אין מצב שהעובר ידקר מהמחט כי היא כבר לא נמצאת ?

03/01/2010 | 13:50 | מאת: פרופ' יובל ירון

זה לא מדוייק, למחט יש מוליך בתוכה. לאחר ההחדרה מוציאים את המוליך והמחט נשארת. לפיכך גם זו יכולה לפגוע בעובר. פרופ' יובל ירון, מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית, מרפאה: וייצמן 14 (קומה 18) תל אביב. טלפון: 0525-052540

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה