HCG גבוה כאינדיקציה לבדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

27/12/2009 | 20:00 | מאת: אבא

שלום רב, האם HCG גבוה (3.53) מהווה אינדיקציה לבדיקת מי שפיר ? שאר הבדיקות (חלבון עוברי, E3) יצאו תקינות לחלוטין. האם שקיפות עורפית וסקירה ראשונית שיצאו תקינות משפיעות על ההחלטה לביצוע הבדיקה למרות תוצאת ה-HCG ? בתודה מראש

28/12/2009 | 20:53 | מאת: פרופ' יובל ירון

אם הסיכון לתסמונת דאון אינו מוגבר, HCG גבוה כשלעצמו אינו מהווה הצדקה חד משמעית לדיקור מי שפיר פרופ' יובל ירון, מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית, מרפאה: וייצמן 14 (קומה 18) תל אביב. טלפון: 0525-052540

29/12/2009 | 17:12 | מאת: שקד

אז איך עליי להסתכל על הטרנסלוקציה כתקלה חד פעמית של הטבע?איך ולמה זה קורה? והאם הסיכוןלפעם הבאה חס ושלום חס וחלילה שזה חוזר זה כמו לשאר האוכלוסיה או שאנו בסיכון יתר? אנחנו מאוד מפחדים, זה משהו שיכול חלילה להיות בשילוב ביננו? מה ניתן לעשות לדעת לפני הריון או שיש דרך לתקן דבר כזה חס ושלום אם קורה?

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה