בדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

21/12/2009 | 09:55 | מאת: הילי

אני בת 32 ומעוניינת לבצע בדיקת מי שפיר למרות שהבדיקות תקינות. יש לי שלייה קידמית נמוכה המכסה חלקית את הפתח ובנוסף יש לי אסטמה של העור באזור הבטן ובשאר הגוף המלווה בפריחה, יובש וגרד. 1. האם מצב השלייה מעלה את סיכון הבדיקה? 2. במידה והמחט תחדור דרך האסטמה של העור, האם זה עלול לגרו לזיהום ולהפלה כתוצאה מכך. אני מאוד חוששת ששני המצבים הללו יוסיפו לי סיכון לבדיקה. מה דעתך?

21/12/2009 | 10:12 | מאת: יניב

שלום , רציתי לדעת כמה עולה לעשות בדיקת מי שפיר

22/12/2009 | 15:01 | מאת: פרופ' יובל ירון

מעבר דרך שלייה עלול להגביר את הסיכון אך ייתכן שדווקא ברום הרחם יש מקום ללא שלייה. זה צריך לראות באולטרסאונד. לאחר חיטוי, אין חשש לעבור דרך האזור עם הפריחה פרופ' יובל ירון, מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית, מרפאה: וייצמן 14 (קומה 18) תל אביב. טלפון: 0525-052540

22/12/2009 | 15:57 | מאת: פרופ' יובל ירון

כבר עניתי לדעתי פרופ' יובל ירון, מומחה במיילדות גינקולוגיה ופריון, מומחה בגנטיקה רפואית, מרפאה: וייצמן 14 (קומה 18) תל אביב. טלפון: 0525-052540

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה