כאבים באזור הדקירה של מי השפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

21/12/2019 | 10:17 | מאת: שירין

שלום, שבוע 18 + 5 ביום שני האחרון עברתי דיקור מי שפיר.. הרגשתי מצוין ונחתי 3 ימים. ביום חמישי החלו כאבים קלים באזור הדקירה התייעצתי עם רופאת נשים שאמרה שזה תקין. היום יום שבת (עברו 5 ימים מהדיקור) ועדיין יש כאב קל שמציק בעיקר אם אני שוכבת על הצד של הדקירה או אם אני יושבת ומפעילה לחץ על הבטן. מעבר לכך אין חום, דימום או הפרשות... והכל בסדר. האם מה שאני מתארת נשמע תקין והגיוני? האם יכול להיות נקב בשק שגורם לי לכאבים הללו? קצת חוששת האמת

שלום, אם יש עדיין כאבים כדאי לגשת לבדיקה. לא ניתן לדעת כך למה הכאב ממשיך. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה