סיסי שילה, יכולה או לא?

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

21/10/2019 | 12:08 | מאת: בר

שלום, אני בהריון ראשון, בת 42 בשבוע 11. ההריון התחיל בתאומים ובשבוע 5 הדוק של אחד מהם הפסיק לעבוד ונאמר לי שבגלל שהוא בתהליך של ספיגה בגוף, לא אוכל לעשות בדיקת סיסי שיליה, האם זה נכון? אם כן, למה? ומה עושים במקום זה? תודה רבה.

שלום בר, בתאומים יש חשש שבבדיקת סיסי השליה יהיה קשה לדעת מאיזה תאום נלקחה הבדיקה. אם רואים בברור את מיקום השליה ואת השק השני- אני לא רואה סיבה לא לבצע בדיקת סיסי שליה. האפשרות השניה הינה לחכות לדיקור מי שפיר. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה