התפתחות תרבית איטית/כושלת עבור צ׳יפ גנטי - יש משמעות קלינית?

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

09/06/2019 | 10:43 | מאת: רולם

שלום רב, לפני שלושה שבועות ביצענו דיקור מי שפיר בתאומים (לא זהים). לתאום אחד כבר יש תוצאות והצ׳יפ תקין. לתאומה נאמר לנו שהתרבית לא התפתחה כראוי, וכעת מנסים לגדל אותה פעם נוספת. האם העובדה שהתרבית לא התפתחה כראוי מגדילה את הסיכון למציאת בעיה? יש לציין שעד כה מהלך ההריון תקין ולא נמצאו ממצאים חריגים בשום בדיקה אחרת.

שלום, אין קשר בין סוג התשובה וצמיחת התרבית. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה