בדיקת סיסי שליה בבית חולים איכילוב

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

19/03/2019 | 22:54 | מאת: ברטה

שלום לדוקטור, אני מעוניינת לבצע בדיקת סיסי שליה, לצערי במחיר עבור בדיקה פרטית הכוללת ציפ גנטי הוא הון תועפות. שאלתי היא מי מבצע את הבדיקה באיכילוב, מלבדך. האם בכל מקרה יהיה זה פרופסור ? האם הוא יהיה מנוסה דיו? אשמח לקבל את שמות הרופאים שמבצעים את הבדיקה באיכילוב. תודה רבה

שלום, את הבדיקה באיכילוב מבצעים גם לא פרופסורים ואין אפשרות לדעת מראש מי מבצע את הבדיקה.בין המבצעים פרופ' יםו, ד"ר אמסטר, ד"ר קריידן. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה