פדים וזיהום אחרי דיקור

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

27/01/2019 | 16:12 | מאת: רעות

שלום רציתי לדעת כמה ימים אחרי בדיקת מי שפיר אפשר לדעת שלא נגרם חלילה מהבדיקה זיהום? כמה ימים צריכים לעבור כדי לשלול לחלוטין זיהום בנוסף איך אישה יכולה לדעת לאחר הבדיקה אם יש לה ירידת מים או שמדובר בסתם רטיבות כתוצאה מהפרשות של הריון? האם קיימים פדים ייעודים לבחון את אותה רטיבות?

שלום, ככל שעובר זמן מהדיקור הסיכון יורד. רוב הסיבוכים ביומיים הראשונים. בחשד לירידת מים יש להבדק על ידי רופא. יש גם פדים לאבחון ירידת מים. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה