חלבון עוברי מעט גבוה

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

03/06/2018 | 00:05 | מאת: ליאת

שלום שבוע 19 כעת. שקיפות עורפית , בדיקת דם לחלבון עוברי וסקירה מוקדמת-תקינים!! בשבוע 18 בצעתי דיקור מי שפיר לאחר כשבוע התקשרה אלי היועצת הגנטית ואמרה כי החלבון העוברי בנוזל מי השפיר מעט גבוה, 3.9mom ושאני צריכה לבצע סקירה מכוונת. לא ברור לי איך יכול להיות שכל הבדיקות שבצעתי לפני מי השפיר היו תקינות וכעת החלבון העוברי גבוה? אני מאוד חוששת האם אני יכולה לחכות עם הסקירה המכוונת לשבוע 23 ולאחד אותה עם הסקירה המאוחרת? תודה

שלום, ההמלצה לבצע סקירה מכוונת. אין בעיה לצרף את המכוונת לסקירה המאוחרת, במיוחד אם המוקדמת הייתה מפורטת , עם רזולוציה טובה. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה