שאלה מביכה אבל היא צריכה להישאל

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

02/05/2018 | 15:59 | מאת: מיכל

שלום, ביצעתי דיקור מי שפיר לפני יומיים. אני יודעת שאין לקיים יחסי מין במשך שבוע בגלל שנוזל הזרע עלול לגרום להתכווצויות רחם. מה בדבר אוננות/יחסי מין שלא כוללים חדירה? האם גם אז יש סכנה של התכווצות הרחם? תודה רבה!

שלום, באורזמה יכולות להיות גם התכווציות של הרחם. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

03/05/2018 | 15:10 | מאת: מיכל

האם לחכות רק שלושה ימים עד שבטוח יותר להגיע לאורגזמה, או עשרה ימים (שזה הזמן שקראתי שמומלץ לחכות עם יחסי מין לאחר דיקור)?

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה