דימום לאחר סיסי שיליה

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

29/08/2017 | 12:37 | מאת: אנונימית

שלום, לפני שבוע ביצעתי בדיקת סיסי שיליה וביום למחרת הופיע דימום קל. מאז במשך השבוע האחרון יש דימום קל מאוד לסירוגין (יום בכלל לא, יום כן) היום ערכו לי אולטרסאונד וכשציינתי זאת באמת ראו דימום אבל לא התעכבו (הייתי בשל בעיה אחרת) והרופא ציין שיש היפרדות אבל זה אמור להתאחות לבד. אני ממש בלחץ. זו פעם שניה בסיסי שיליה ובקודמת לא היה דימום בכלל. אני בשבוע 12+5. מתי אמור להיפסק הדימום ומתי עליי לגשת לרופאה/למיון? האם אם נמשך דימום קל זה תקין?

שלום. בדר"כ יש דימום קל שנמשך שבוע עד 10 ימים. אם לאחר זמן זה הדימום לא מפסיק - ממלית לפנות לרופא המטפל לבדיקה. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

03/09/2017 | 18:38 | מאת: חרדתית ולחוצה

שלום דר הר טוב, שבוע 13+3 ו12 יום לאחר סיסי שיליה. לאחר שהיה דימום מועט לסירוגין ביום חמישי הופיעה הכתמה חומה גדולה יחסית. בשישי בבוקר הייתי אצל הרופאה שראתה דופק ותנועות תקינות וציינה שיש היפרדות נרחבת. ציינה שמדובר בהפלה מאיימת וכל עוד הדם חום וישן המצב טוב. מהיום בצהריים הופיע דימום קל אבל אדום בעיקר בניגוב. מתלבטת אם לרוץ למוקד או למיון או לא. אני ממש בלחץ.

שלום. אם הכל דימום טרי-פני לבדיקה

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה