בדיקת מי שפיר וצ'יפ גנטי

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

27/08/2017 | 21:11 | מאת: מי שפיר

שלום רב דר', אני בת 37 וזהו ההריון ה3 שלי, ביצעתי דיקור מי שפיר+צ'יפ גנטי תוצאות הצ''פ יצאו תקינות ואת בדיקות המי שפיר לא הצליחו לבצע עקב אי צמיחת תאים הגניטיקאית טוענת שאין לי מה לדאוג כל עוד הצ'יפ הגנטי יצא תקין ולא ממליצה על דיקור חוזר. חייבת לציין שגם השארתי ושילמתי על דוגמית נוספת למקרה ש... הגניטיקאית אומרת שלא ניתן לבצע בדיקה חוזרת עם הדגימה הנוספת שהשארתי. אני קצת דואגת האם יש ממה? מה זה בכלל אומר? ומדוע לא ניתן לבצע בדיקה חוזרת עם הדגימה שהשארתי תודה מראש

שלום, אין באפשרותי לתת לך תשובה מדוע לא ניתן היה לבצע את הבידקה או מדוע לא ניתן לבצע בדיקה חוזרת - זה כנראה כשל טכני והמעבדה יכולה להסביר לך את הסיבה המדוייקת (אני לא יכול לדעת את הסיבה). הממצאים שיכולים להתגלות בבדיקת כרומוזומים ואינם מתגלים בצ'יפ הינם נדירים ביותר, עד כדי כך שבמקומות רבים בעולם מבצעים רק צ'יפ ולא מבצעים בדיקת כרומוזומים רגילה. בהצלחה בהמשך דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה