תוצאה לבדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

02/06/2017 | 01:33 | מאת: יעל

שלום,בשבוע 23 להריון (הריון 3)אחרי 2 לידות . עקב ממצא של מום בסקירה ראשונה עברתי בדיקת מי שפיר בשבוע 19 היום חזרו אליי מהמעבדה המבצעת והודיעו לי שאין צמיחה של התאים מהדגימה שלקחו ולכן עליי לעבור בדיקת מי שפיר חוזרת... מה עושים במקרה כזה האם זה נורמלי שלא ניתן לקבל תוצאה? מה זה אומר לגבי העובר... אשמח למענה, תודה.

שלום, נדיר אבל קורה שאין צמיחת תאים בבדיקות מי השפיר ולכן יש צורך בבדיקה חוזרת. זה לא קשור ולא מרמז על פגיעה או מום כרומוזומלי בעובר. בהצלחה, דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה