טיסה לפני דיקור מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

10/05/2017 | 13:27 | מאת: שלומית

תכננתי חופשה ביוון, טיול ביבשת לשבוע ואמורה לנחות 36 שעות לפני מועד דיקור מי שפיר. האם יש סיבה לבטל את הנסיעה? דואגת שאם אוכל משהו בטיול שיעשה לי רע במעיים, עלול להיות זיהום שיסכן את העובר במהלך הבדיקה? או שכדאי לדחות את הדיקור ואם כן בכמה ימים לדחות? קבעתי לשבוע 18.

שלום, אני חושב שהסיכויןלקבל זהום ביוון דומה לסיכון לקבל זהום בארץ, כמובן במידה ואוכלים במקומות מוסדרים ובטוחים ולכן אני לא רואה סיבה לדחות את הדיקור. ממליץ להיוועץ גם ברופא / מחלקה האמור/ה לבצע את הביקה. בברכהמ ובהצלחה דר' יוסי הר-טוב

11/05/2017 | 07:32 | מאת: שלומית

ד"ר הר טוב, תודה גדולה על ההתייחסות הרצינית לשאלתי. מעריכה כי כך את הזמן שאתה מקדיש לענות על השאלות כאן.

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה