האם ניתוח זאת הברירה היחידה שלי+תמונה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

19/09/2010 | 03:48 | מאת: רושל

http://www.beok.co.il/UploadFiles/ForumMessagePics/Fmi_776213_1.jpg אני בן 26. כל ילדותי הייתי ילד שמן, בגיל 5 בגרוזיה עברתי ניתוח אפנדציט שהשאיר צלקת גדולה ולאחר הניתוח המשכתי להשמין. לפני הצבא ירדתי באופן משמעותי בזמן קצר כ20 קילו מ90 ל70 ומאז אני שומר את המשקל. אך העור וחלק מהשומנים בבטן נשארו. השנה נרשמתי לחדר כושר רצתי 3 פעמים בשבוע עשיתי משקולות ובכל חודש צילמתי את עצמי. 10 תמונות=10 חודשים והצורה של הבטן בכלל לא השתנתה. זה אותם עודפי העור כמו גלגל הצלה במותניים. אני די מיאש זה לגמרי מפריע לי בחיי היום יום כבר שנים ברמה שאני חושב שכל הבעיות שלי הם בגלל הבטן הזאת. זה קיצוני לגמרי אצלי. כעת אני מגיע למסקנה שאולי הדרך היחידה היא ניתוח - האם אני צודק? חשוב גם לציין שהעור שלי הוא גם בעייתי ורגיש מאד כיוון שבכל פעם שאני נשרט הצלקות נשארות לכל החיים אפילו השריטה הקטנה ביותר... מה עושים?

שלום רושל, בתמונה נראה שיש לך עודף עור בשפולי הבטן, בתוכו מצבורי שומן אולם נראה שהבעיה העקרית הנה העור של התכווץ כאשר רזית. בעיה זו יכולה להיות מטופלת רק באמצעות ניתוח הסרת עודפי עור, אשר נקרא מתיחת בטן. החתך יכול להיות מוסתר מתחת לתחתונים ובאופן זה עור הבטן ימתח.ניתן לשלב שאיבת שומן אם צריך.

24/09/2010 | 16:23 | מאת: רושל

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור