החלמה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

30/04/2010 | 08:07 | מאת: מירי

אני כ 7 חודשים לאחר הקטנת קיבה ורציתי לדעת כמה זמן לוקח החלמה וחזרה לעבודה כמדריכה לילדים אם אני עושה ניתוח הסרת עודפי עור בבטן ובזרועות,יש לציין שהם ילדים גדולים כיתות ב ו ד.וכן מתי חוזרים לספורם סטודיו סי.

שלום מירי, כ- 3-6 חודשים לאחר שמשקל הגוף מתייצב, כבר ניתן לעשות ניתוחים לטיפול בעודפי העור. ניתן לבצע שילובים של ניתוחים כמו בטן וזרועות. משך ההחלמה לשילוב כזה הנו מס שבועות עד חודש. ילדים בגיל שציינת את אינך צריכה להרים, כך שתקופה זו צריכה להספיק. באשר לאימוץ שרירי הבטן, הייתי ממתינה 6 שבועות עד ביצוע כפיפות בטן, אולם ניתן לחזור לאימונים הכוללים הליכות כעבור חודש ואף פחות (אליפטיקל) בהצלחה טלי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור