שאיבת שומן ומתיחת בטן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

18/04/2016 | 06:16 | מאת: שרית

שלום, ברצוני לברר כמה זמן לאחר לידה אפשר לבצע ניתוח שאיבת שומן ומתיחת בטן

שרית שלום, משך ההמתנה מהלידה ועד ניתוח מתיחת בטן הנו מאוד אישי וממש לא ניתן להכליל ! לרוב אני ממליצה להמתין לפחות שלושה חודשים מהלידה ועד ניתוח מתיחת בטן. הסיבה הנה שלוקח זמן עד הגעה למשקל הגוף הרצוי, יש שלוקח להן זמן קצר אולן לעיתים דרושים חודשים רבים. בנוסף, המצב הגופני ההתחלתי משתנה בין נשים שונות, יש החוזרות לכושר מיד בתום משכב הלידה ואחרות מאידך פונות לייעוץ ראשוני בשל חולשת שרירים ואז אמליץ להן קודם לחזק את שרירי הבטן, ורק אז נחליט האם זקוקות לניתוח זה.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור