סקין טאג

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

11/01/2015 | 19:50 | מאת: דורית

שלום רב, אני שבוע אחרי לידת תאומים בניתוח קיסרי. לפניי שנקלטתי להריון הלכתי לרופא עור בשל פלולה שהתגלתה מתחת למפשעה/בירך. הרופא בדק ואמר שמדובר בסקין טאג ועליי לגשת למכון אסטתיקה ולהוריד אותה. מיד לאחר מכן גיליתי שאני בהריון וכבר לא הסרתי. במהלך ההריון הפלולה הכפילה את עצמה (לשתי חתיכות), קצת שינתה צורה וטיפה צבע...(חתיכה אחת ורדרד חום בהיר בהיר והשניה ורוד טיפה יותר חזק) האם יש לי ממה לחשוש? האם מסתם פלולה זה יכול חלילה להפוך למשהו רציני יותר? האם בגלל ההריון יש מצב בגלל ההורמונים שגם הפלולה השתנתה? אשמח לתשובות כי אני ממש לחוצה בגלל זה!!!

רצוי שתפני לפלסטיקאי או אפילו כירורג כללי דרך הקופת חולים ולהסיר את הנגע. גם לרופא מאוד מיומן קשה לתת אבחון רק בבדיקה ואם היא מטרידה אותך לא הייתי מבזבזת זמן . בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור