שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

25/06/2013 | 09:50 | מאת: סיגל

שלום, רציתי לשאול האת ניתוחים למתיחת עור / הסרת עודפי עור נעשים רק לאנשים אחרי ירידת משקל רצינית? האם יש הבדל בין הסרת למתיחה? האם הצלוליטיס נראה הרבה יותר טוב או אפילו נעלם אחרי מתיחה או הסרה? מה זה מתיחה בגלי רדיו?

סיגל שלום, ניתוחים להסרת עודפי עור מבוצעים למי שסובל מעודפי עור, לעיתים ללא סיפור של ירידה נכרת במשקל! נשים רבות שואפות לקבל בטן חטובה לאחר השלמת הלידות וניתוח מתיחת בטן הנו הפתרון עבורן. ןמאידך, לעיתים נוצר צלוליט, או עודף עור לאחר שאיבות שומן במקומות שונים בגוף, והטיפול בבעיה זו הנה מתיחת העור ולא שאיבה חוזרת. באמצעות הסרה של עור עודף אנו מאפשרים מתיחה של העור שנשאר. לעיתים הסרת עור מינימלית מאפשרת מתיחה משמעותית של אזור סמוך. צלוליט נגרם עקב מספר סיבות, בהן השמנה, רפיון עור ושלוב בניהם, ולכן הטיפול בו יהיה מותאם לגורם הבעיה. שאיבת או המסת שומן באמצעות גלי רדיו, אולטרהסאונד או ליזר אינה מותחת את העור. יש המאמינים שהחמום הפנימי מאפשר התכווצות טובה של העור. עם זאת, רפיון עור אינו מטופל בשיטות אלו ועלול אף להחמיר בשאיבות חוזרות.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור