ניתוח לשיפור מראה צלקת בית החזה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

26/04/2013 | 17:25 | מאת: רואן

שלום רב , אני בת 20 עברתי לפני שנתיים ניתוח לתיקון מום מולד ( ניתוח לב פתוח ) ומאז יש לי צלקת ברורה אבל קטנה יחסית .. בגין גילי הצעיר מעוניינת לעבור איזה שהוא ניתוח קוסמטי ( אצל כירורג פלסטי ) לשיפור מראה הצלקת בבית החזה .. האם מומלץ וזה יעזור ?? האם יש סיכון כלשהו ?? האם זה עולה לי הרבה עם כרטיס לאומית זהב ... ?? תודה מראש ויום טוב :)

שלום לך, צלקות בקדמת החזה לעיתים קרובות מחלימות בצורה בעייתית, כך שיש להתרשם מאיכותה של הצלקת טרם החלטה האם יש צורך להתערב. משום שצלקת זו הנה למעשה החלמה מניתוח שעשית, אני ממליצה שתפני לכירורג פלסטי בקופת החולים שלך על מנת שיעריך אותה ויבנה עבורך תוכנית טיפולית במידת הצורך. בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור