מתיחת בטן ושאיבת שומן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

22/07/2012 | 16:36 | מאת: מתעניינת

ד"ר פרידמן שלום רב, ברצוני לדעת מס פרטים לגבי ניתוח מתיחת בטן ושאיבת שומן לאחר הרזיה: 1.כמה זמן אישפוז לאחר הניתוח? 2.האם דרוש נקז ו/או כל מיני תוספות מסוג זה לאחר הניתוח? 3.האם יש מישהו שאינו מתאים לניתוח שכזה? 4.מה עלי לדעת/לעשות ואילו דברים עשויים לעזור ע"מ לעבור ועדה במכבי? 5.אילו סיבוכים עלולים להיות? 6.היכן ניתן לקרוא חומר על הניתוח ו"לעשות שיעורי בית בנושא"? תודה מראש

שלום לך, מניתוח מתיחת בטן יהנה מטופל הסובל מעודפי עור בבטנו או מבלט של הבטן עקב חולשת שרירים. לרוב משתחררים מאשפוז ביום שלאחר הניתוח. מאזור הניתוח יצאו שני נקזים, אשר יוסרו תוך מספר ימים.באם המטופל עדין שמן, ציפיותיו אינן תואמות לתוצאה שניתן להשיג, או שמצב בריאותו מונע הרדמה או ניתוח מסוג זה, לא יאושר לניתוח. ניתוח להסרת עודפי עור בדופן הבטן יאושר דרך קופת החולים באם עודפי העור גורמים לדלקת בעור.לקבלת המלצה לניתוח אנא פני לכירורג פלסטי אשר יעריך את חומרת הבעיה ויחליט האם הניתוח עשוי לסייע לך. בסך הכל הניתוח אינו קשה, אולם כמו כל ניתוח, עשויים להופיע סבוכים, כמו דמום, זהום, הפרעה ברפוי פצעי הניתוח, קריש דם וכו. באינטרנט קיים חומר רב לקריאה בנושא. בהצלחה!

31/07/2012 | 09:20 | מאת: מתעניינת

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור