ניתוח ידיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

02/05/2012 | 13:24 | מאת: אסתריה

לפני כחצי שנה בערך עברתי ניתוח פלסטי במרפאה פרטית מוכרת מאוד ואצל מנתח מוכר מאוד הניתוח היה להורדת עודפי עור מהידיים עכב הרזיה קיצונית שילמתי קרוב ל30,000¤ אחרי שקצת החלמתי וחזרו לי התחושה לידיים התחושה ביד ימין מהמרפק עד שורש כף היד לא חזרה וככה זה עד עכשיו , כשהייתי אצל המנתח ארבעה חודשים אחרי הוא אמר שיש מצב שהם פגעו בעצב וגם אם הם פגעו לוקח שנה לעצב לשקם את עצמו והוא אמר לי במילים האלו ?תחכי שנה ואם לא תחזור לך התחושה נראה מה נעשה..? זה פוגע בי ובעבודה שלי אני עובדת 12 שעות עם מקלדת זה כואב ולא נוח לפעמים יש לי דקירות וכאבים איומים ותמיד שאני נוגעת התחושה היא קרה, גם אם היד שנוגעת באיזור הרדום לא קרה.. זה מלחיץ אותי ומפחיד אותי מעבר לזה נשארו לי צלקות איומות - למרות שאמרו שישארו צלקות קטנות, כששאלתי אותו על הצלקות (מכיוון שהוא המליץ על רצועות סיליקון - שקניתי והן לא עוזרות) כשדיברתי איתו על הצלקות הוא נתן לי תשובה של ?הגוף שלך לא מקבל צלקות טוב.. ? מה עכשיו..?

אסתריה שלום, בניתוח בו מוסר עור בזרועות בהחלט עלולים להפגע עצבים תחושתיים לאמה, לרוב בעיה זו מסתדרת עם הזמן. מבחינת הצלקת- קיימת נטיה לצלקות לשגשג בזרועות, ובמיוחד באזור המרפק, בשל התנועתיות במקום.ניתן בשלב זה לטפל בצלקת באמצעים שונים, מעבר ליריעות הסיליקון, ולרוב הצלקות מתבהרות ומתדקקות בחלוף פחות משנה. אנא פני למנתח.בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור