האם צפויים עודפי עור?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

22/05/2018 | 12:17 | מאת: דנה

שלום, אני בת 28, בעקבות שימוש בתרופה מסויימת עליתי כ-25 ק״ג, מ-55 ק״ג למשקל שיא של 80 ק״ג. אני עכשיו בתהליך של ירידה במשקל, כבר הורדתי 5 ק״ג. במידה ואני מכוונת לחזור למשקלי הקודם - האם צפויים להיות לי עודפי עור? האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי למנוע זאת או להקל על המצב? אני מאוד חוששת מכך.. אשמח לעזרתך, תודה רבה!

דנה שלום, לאור השינוי המשמעותי במשקלך, סביר שישארו עודפי עור בתום הירידה במשקל. אני מציעה שתרדי באיטיות ושלבי עם פעילות גופנית.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור