בחילות והרגשה כללית רעה

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

05/07/2016 | 17:23 | מאת: דנה

שלום פרופ', אני בת 44 אחרי החזרה אחת של עובר קפוא מתרומת ביצית שלא צלחה ובדרך להחזרה שניה. נוטלת כרגע פרוגינובה 4 כדורים ביום. לפני כשבועיים ביצעתי פיפל (ביום הרביעי למחזור). מספר ימים לאחר מכן התחלתי לדמם, לא דם כמו של מחזור אלא הכתמות קלות אבל לדעתי זה כבר הרבה זמן. בנוסף אני סובלת בימים האחרונים מכאבים בבטן התחתונה, כאב קל כשאני מטילה שתן ממש לקראת סיום ובחילות והרגשה כללית רעה כמו לפני שפעת. האם יש קשר לבדיקת הפיפל? האם יתכן ויש לי דלקת בשלפוחית השתן? במידה וכן ואצטרך אנטיביוטיקה, האם זה יכול להפריע לטיפולים? תודה רבה מראש

הפיפל עלול לעתים רחוקות לגרום לדלקת של הרחם והפרוגינובה עלולה לגרום לבחילות. אם התלונות ממשיכות כדאי לפנות לרופא המטפל לבדיקה.

מנהל פורום תרומת ביציות