פרופיל ובדיקת AMH

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

16/07/2014 | 22:09 | מאת: הילה.ג

שלום, ב-8/07 ביקשתי את חוות דעתך על תוצאות הפרופיל ההורמונלי שלי- שנעשו ביום ה-5 למחזור (היום השלישי נפל על יום ששי..). זהו היה המחזור הראשון אחרי גרידה בשבוע 12.5 בגלל MISSED ABORTION (12/8 המחזור הופיע 25 יום לאחר הגרידה (בשנים האחרונות הוא תמיד של 25-26 יום). ESTRADIOL E2 - 269 pmol/L FSH - 7.50 IU/L LH - 3.20 IU/L ענית לי שהן נראות תקינות. כתגובה הוספתי שאני אמורה לעשות גם בדיקת AMH ואשלח את התוצאות לכשתגענה. אז הנה תוצאות הבדיקה הנוספת: AMH = 1.17 µg/l (יחידת המידה כאן שונה מהטבלאות הרגילות בהן הכל בננוגרם למיליליטר לערך זה). מה דעתך? תודה רבה מראש!

את צריכה לבדוק את הנורמה של המעבדה בה בצעת את הבדיקה, כי הנורמה נקבעת לכל ערכה בה משתמשים.

מנהל פורום תרומת ביציות