הדרך שלי להתמודד עם אי-פריון- מחקר

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

15/05/2014 | 11:35 | מאת: רחל

שלום לכולן, שמי רחל ליברמן ואני חווה אי-פריון במשך כ-5 שנים. מתוך כך ומתוך היותי סטודנטית לתואר ראשון בפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה, בחרתי בנושא "צמיחה אישית" בעקבות אי-פריון כנושא המחקר במסגרת הדרישות למחקר אמפירי עם סיום הלימודים (המחקר נעשה עם סטודנטית נוספת). מטרת המחקר היא להדגיש את ההיבטים החיוביים שבהתמודדות אם אי-פריון וכן משתנים נוספים העשויים להעצים את יכולת ההתמודדות עם אי-פריון. המחקר מיועד לנשים יהודיות, ישראליות (או נשים החיות בישראל במשך כ-20 שנה) החוות כעת אי-פוריות ראשונית/משנית במשך שלוש שנים לפחות, כאשר משך הזמן שחלף מקבלת האבחנה הרפואית הראשונית על אי-פריון הנו שנה לפחות ממועד זה. המחקר הוכן בתוכנת ה-Google docs במטרה להבטיח אנונימיות מוחלטת, אין לחוקרות שום דרך לזהות את הנבדקת, השאלון חודרני במידה מעטה ביותר (כפי שתיווכחו) ומעבר לכך כמעט ולא מתייחס לאי-הפריון. כמו כן עבר המחקר את אישורה של וועדת האתיקה של האוניברסיטה הפתוחה. פרטים נוספים על המחקר וכן הנחיות מצויות בלינק המצורף. נודה לך מאוד באם תוכלי למלאות את השאלון וכן להפיצו הלאה. קישור לשאלון: https://docs.google.com/forms/d/1gxKzq73NT-UTy0Qh6YcXSeOaloZEhxw3OcZl1QgiZIw/viewform הקישור נמצא גם בפייסבוק תחת שם דף" מחקר התמודדות עם אי פריון". תודה מראש ובשורות טובות לכולנו, רחל

20/05/2014 | 17:15 | מאת: רחל

מבקשת שוב מכולן, בבקשה מי שיכולה לענות על השאלון הוא כמעט ולא חודרני ולוקח כ- 9 ד'. קישור לשאלון נמצא גם בפייסבוק תח שם דף: מחקר התמודדות עם אי פריון". תודה ובשורות טובות לכולנו, רחל

מנהל פורום תרומת ביציות