חלל רחם מוגדל

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

10/03/2014 | 20:44 | מאת: קופידון

אני לאחר החזרת עוברים פעם שביעית אך ללא הצלחה. הסיבה שנאמרה לי שחלל הרחם שלי גדול ביחס לנשים אחרות וזאת הסיבה שאני לא מצליחה לשמור על קליטת העוברים. ברצוני להבין מה משמעות הדבר והאם יש דרך לטיפול. נאמר לי שחלל רחם הוא בדרך כלל באורך של 7.5 ס"מ ואצלי זה מגיע ל 10 ס"מ. אני בהתלבטות אם לנסות ולעשות שוב החזרת עוברים בהפריה חוץ גופית. תודה

לא מוכרת לי תופעה מסוג זה, לנשים עם לידות מרובות יש חלל רחם גדול והן דווקא מרבות להיקלט בקלות.

מנהל פורום תרומת ביציות