הפרש משקלים בין העוברים

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

22/01/2014 | 23:55 | מאת: הילה

שלום פרופ' זיידמן, עשיתי סקירה שלישית וגילו שההפרש בין העוברים הולך וגדל. עכשיו ההפרש כבר ממש גדול, 460 גרם. בדקתי וזה יוצא 22.5 אחוזים שזה המון. הבנתי שזה יכול להעיד על עובר אחד לא בסדר... הרופא של הסקירה השלישית בדקך באולטרסאונד גם את הדם שעובר בשיליות ואמר שזה יצא בסדר. מה יכול להיות? האם היית ממליץ לי על בדיקות מסוימות עכשיו? אני קצת בין הכיסאות כי הרופא הפרטי שטיפל בי עד עכשיו אמר לי השבוע: "הכל בסדר" ובזה חתם את הנושא. כמובן שאני לא רוצה ללכת אליו יותר. אבל אני צריכה למצוא רופא אחר שיטפל בי כמו שצריך. אשמח אם תגיד לי מה יכול לקרות כשיש הפרש כזה גדול, ועל איזה בדיקות היית ממליץ שאני אעשה עכשיו. לפי הניסיון והידע שלך. תודה רבה.

כדאי לפנות למרפאה להיריון בסיכון גבוה בבית החולים בו את רוצה ללדת ולעבור יעוץ וברור מסודר.

מנהל פורום תרומת ביציות