מתי יהיה באסותא מסלול עם תמונה ?

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

08/10/2013 | 09:16 | מאת: שרון

בוקר טוב פרופסור זיידמן ! מתי יהיה באסותא המסלול שבו אפשר לראות את תמונת התורמת ? ואם מדובר בעוד הרבה זמן אז אני אשקול את המסלול ללא תמונה- במקרה כזה מתי הנסיעה הבאה לקייב ? והאם אני אוכל לבחור תורמת צעירה שגילה עד 27 וגם לראות את הבדיקות דם שעשתה ?

מרבית התורמות צעירות מגיל 27. לא ברור מתי משרד הבריאות יאשר באסותא המסלול שבו אפשר לראות את תמונת התורמת, אבל עובדים על זה.

08/10/2013 | 13:50 | מאת: שרון

האם הן כולן נשים שילדו כבר ילד או שאפשר לבחור תורמת עם פוריות מוכחת ?

מנהל פורום תרומת ביציות