זהות תורמת הביציות

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

25/02/2013 | 13:12 | מאת: דן

שלום רב, ברצוני לשאול, בבקשה, האם יש מקומות בחו"ל בהם תורמת הביציות לא נשארת אנונימית, ומגלים את זהותה למקבלת הביציות ולבן זוגה. האם לא עדיף שניתן יהיה לספר לילד מי היא אימו הביולוגית ולהפגיש אותו עימה ? בתודה

בארה"ב זה אפשרי. יש יתרונות וחסרונות לתורמת מזוהה, זה יכול לעתים לגרום לאי נעימות רבה לילד עם התרומת הצעירה, שמשתנה עם השנים, כבר לא רוצה להיפגש עימו או שהפגישה עימה לא נעימה. גם לא בטוח שתרצי שבעתיד אישה זרה תיכנס פתאום לחייו כאמא שניה.

09/03/2013 | 21:05 | מאת: יסמין

דן היי . אפשרי גם לקבל פרטי תורמת הביצית + תמונה גאורגיה וקזחסטן.

31/03/2013 | 01:32 | מאת: שושה

מדהים שאתן חושבות כך אחרי שהחיים נוצרו אצלכן ברחם יש תהליך ארוך מרגע הביתית עד לעובר חבל שאתן חושבות שהתורמת היא אם ביולוגית היא בסך הכל גנטיקה חלקית של העובר בזה זה נגמר

29/07/2013 | 14:34 | מאת: א

או של חושבות כך או אחרת. זו עובדה שחיים נוצרים מביצית של אישה אחרת ,וזה אומר שהיא האם הביולוגית.

מנהל פורום תרומת ביציות