מעוניינת לתרום ביציות

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

12/12/2012 | 16:00 | מאת: קארן

שלום רב, שמי קארן אני בת 28 כמעט, אם לבת 5 ובן בן שנה וארבע חודשים, בריאים לגמרי, עברתי 2 הריונות נפלאים ולידות זריזות ללא עזרת אפידורל וכד'. ברצוני לתרום ביציות עקב מצב כלכלי רעוע, הנני בריאה לחלוטין , ללא משקל עודף וכד'. אשמח אם תוכלו להנחות אותי לאן לפנות. ובמה כרוך התהליך. תודה רבה,

12/12/2012 | 19:55 | מאת: קארן

כמו כן, הנני בעלת סוג דם O-, ממוצא ארגנטינאי (חצי אשכנזי, חצי אינדיאני) ללא מחלות כרוניות, לא מעשנת

יש שני מקומות שאני חושב שמחפשים תורמות באסף הרופא ובחדרה.

15/12/2012 | 14:29 | מאת: אורלי

את מוזמנת לכתוב לי למייל: [email protected] אורלי

19/12/2012 | 18:07 | מאת: דנה

אנו זוג נשוי מעונינים בתרומת ביצית. אשמח לקבל תגובה[email protected]

מנהל פורום תרומת ביציות