לפרופ' זיידמן שלום רב!

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

21/10/2012 | 21:15 | מאת: אושרת

ברצוני לנסות להביא ילד לעולם עם גבר בפנסיה (65) מתרומת ביצית (אני כרגע בנסיונות להביאם מתורם זרע אנונימי, בגיל 44.4, כי הזרע צעיר... למרות שהרוב תלוי בביצית). איך היית מציע לנו להתחיל (מלבד לערוך הסכם,עו"ד). האם לראות בדיקת זרע קודם כל? אם אין מיעוט בזרעים? ואז יהא ניתן לנבא הצלחת טיפול בתרומת ביצית? כי שמעתתי שעל בעיות זרע מתגברים לא רע... השאלה כמה נסיונות צריך, כי הנושא יקר. האם זה ריאלי? להביא ילד עם בן 65

לגיל יש השפעה לא גדולה על איכות הזרע, כך שלרוב הגברים בני 65 יש זרע תקין שנוצר רק לפני כשבעים יום.

מנהל פורום תרומת ביציות