dhea

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

02/10/2012 | 21:44 | מאת: איילת

פרופ' זיידמן שלום קראתי מספר מאמרים שכתבת בנושא תוסף התזונה אני נוטלת את התוסף מזה כחודשיים (נטלתי בעבר אולם הפסקתי כעבור כשנה וכעת כאמור התחלתי שוב) אני אמורה להתחיל טיפול פוריות בימים אלה , רזרבה שחלתית נמוכה ביותר האם יש להפסיק ליטול את הdhea עם תחילת הטיפולים ? אם לא מהו המועד הרצוי אם בכלל להפסיק

04/10/2012 | 13:33 | מאת: אלינור

האם על מנת לקחת את התוסף צריך המלצת רופא? מה זה עושה? האם זה מתאים גם לטיפולי גונל+הזרעות ולא רק IVF?

מנהל פורום תרומת ביציות