בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

20/08/2012 | 21:07 | מאת: ראובן

שלום רב, ביצעתי בדיקת זרע לאחר 5 ימי התנזרות ואלה תוצאותיה: ריכוז תאי הזרע: 45X10^6 (ערכים תקינים: לפחות 20X10^6) תאים תקינים: 3% |(ערכים תקינים: 4%-14%) תנועתיות: 53% נאמר לי שאחוז התאים התקינים הוא נמוך מאוד. האם זה נכון גם לאור העובדהשריכוז תאי הזרע הוא גבוה יחסית? האם צריכה להיות לי בעיה להפרות במצב הזה? אני ואשתי מנסים להיכנס להיריון כ-4 חודשים ללא הצלחה (אם כי בבדיקות שלה התגלה כי היא סובלת משלחה פוליציסטית). אודה לתשובתכם.

זהו זרע שבד"כ יפרה.

20/08/2012 | 21:32 | מאת: ראובן

אני מודה לך מאוד על התגובה המהירה. הומלץ לאשתי לקחת איקקלומין לטיפול בשחלה הפוליציסטית ובנוסף על הזרעה תוך רחמית. האם לפי בדיקות הזרע אתה ממליץ לעשות את גם את ההזרעה או שמא ניתן להסתפק באיקקלומין ולהמשיך לנסות להרות באופן טבעי. ככל שזה רלוונטי,אציין כי אני בן 32 ואשתי בת 31 . בתודה, ראובן

מנהל פורום תרומת ביציות