הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

23/07/2012 | 13:17 | מאת: איריס

שלום, אני רווקה בת 34 ללא זוגיות. ולא מסתמנת זוגיות בעתיד הקרוב חשבתי להקפיא ביציות (קיבלתי את המחזור הראשון בגיל 12) רציתי לדעת מה התהליך מה העלויות למי עליי לפנות, האם לעשות זאת עכשיו? האם לחכות? אני חברה בקופ"ח כללית - ביטוח פלטיניום.

עכשיו זה מועד טוב להקפיא ביציות, אבל לצערי הקופה שלך לא תסייע לך לממן זאת, ומדובר בהליך יקר מאד. עליך לפנות למומחה פריון והוא ינחה אותך בתהליך ויסביר לך את הסיכויים ואת הסיכונים.

23/07/2012 | 20:11 | מאת: איריס

האם קיימת קופה שכן משתתפת בהוצאות? מה סדר גודל העלויות?

מנהל פורום תרומת ביציות