הזרעה במקום הפרייה

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

05/06/2012 | 08:51 | מאת: ליאת

שלום רב, תודה על התשובה אני בת 35 את הנתונים המדוייקים אין לי כרגע איתי אבל גם האיכות וגם התנועתיות וגם המורפולוגיה מאוד חלשים- אנחנו מטופלים בתה"ש. כרגע אני שוקלת לעשות IVM אבל בכל זאת חשבתי על הזרעה כי אני כבר מותשת רק מהמחשבה לעבור תהליך דומה למה שעברתי בעבר

05/06/2012 | 17:53 | מאת: ליאת

שלום פרופסור זיידמן\ נתוני הזרע הם: PH 8.1 CONCENTRATION 12MILL TOTAL COUNT 12 MILLION MOTILITY 10-15 GRADE SLOW VITALITY 50% מורפולוגיה : BORDERLINE 1% head defects: 99% TAIL DEFECTS:24% premature cells: few אודה על תשובתך

מנהל פורום תרומת ביציות