האם יש לי רמת אסטרוגן נמוכה?

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

10/05/2012 | 14:19 | מאת: אני

שלום, בניסיון להיכנס להריון הייתי רוצה לדעת האם לפי הפרטים הבאים ייתכן שקיים אצלי אסטרוגן נמוך בתקופה שלאחר הביוץ ובהמשך התהליך הנדרש להפריה והשתרשות. לא השתמשתי עד כה בכל טיפול ומנסה הכל טבעי אך יש לי תופעות המזכירות תסמונת קדם ויסתית שבוע לפני המחזור מאז ומתמיד. כשבוע לפני המחזור יש לי כאבי ראש, מצב רוח עצבני, דיכאון,נדודי שינה, חזה כואב ואז מתחיל יובש בנרתיק (אציין שתהליך הביוץ הוא תקין ומתקיים והרמות בבדיקה הורמונאלית היו תקינות לחלוטין ביום 3 למחזור). האם ייתכן שלאחר הביוץ רמת האסטרוגן שלי יורת לרמה נמוכה מידיי כשבוע לפני המחזור? ופוגעת לבתהליך ההיקלטות שלי? אני מקבלת מחזור כ 11,12 יום אחרי הביוץ אך כבר שבוע לפני אני מרגישה בתסמינים המציקים. אודה על עצה / עזרה

10/05/2012 | 15:02 | מאת: אני

דבר נוסף ששכחתי לציין הוא תוצאת בדיקת פרוגסטרון ביום ה 20 הייתה 37

מנהל פורום תרומת ביציות