הנחייה חדשה למימון ע"י קופ"ח

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

09/05/2012 | 22:42 | מאת: rachel

לא הבנתי את ההנחייה החדשה. השבוע פניתי לקופ"ח מאוחדת בבקשה לדעת מהו שתהליך שצריך לעבור ומהו הסכום בו משתתפת הקופה. נאמר לי כי ההחזר הינו 8,170 ש"ח...אז איפה בדיוק באה לידי ביטוי ההנחייה החדשה בה משתתפות קופ"ח במימון משלב התרומה ועד שלה ההחזרה. ועוד שאלה- כמה זמן אורך התהיך מרגע בחירת הרופא ועד להחזרה? תודה

הקופות אמורות לתמוך בטיפול עם ביציות שיתרמו על פי החוק החדש על ידי ישראליות. בנתים החוק לא ממומש, בעיקר בגלל העדר נכונות מצד הקופות לממן זאת. ההחזר כיום הוא על תרומה מביציות בחול. בד"כ התהליך אורך מספר שבועות.

מנהל פורום תרומת ביציות