7 ימים אחרי החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

26/08/2011 | 10:16 | מאת: ענבל

בדיקות דם שלי: estadiol e2 4022 פרוגרסטרון גדול מ127 אולטרא סאונד: רירית הרחם 12 ו2 שחלות עם ממצאים ציסטיים קטנטנים בגודל של 3\4 ללא עדות לנוזל באגן... מה קורה האם יש בשורות טובות לדעתכם האם צריכה לחכות עד שבוע הבא קשה לי הסקרנות הורגת אותי....

26/08/2011 | 10:18 | מאת: ענבל

חשוב לציין שאני מקבלת תמיכה של קרינון פעם אחת ביום בבוקר בלבד! ויום אחרי ההחזרה הזרקתי חצי מזרק של אוביטרל מעבר לזה כלום, הרופאים אמרו לי שהכל בסדר ללא הסבר מדוייק מה זה ולמה אני סובלת מכאבי בטן וגב...( אולי מהציסטות???) או שבעזרת ה' הריון!!!!! ?

מנהל פורום תרומת ביציות