מתי הביוץ?

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

28/07/2011 | 23:32 | מאת: גל

שלום, בעלי ואני מנסים להרות באופן טבעי בשנה האחרונה ללא הצלחה. אני מבייצת באופן טבעי אך יש לי שחלות פוליציסטיות ולכן מועד הביוץ משתנה מחודש לחודש. אורך המחזור נע בין 35- 48 ימים, על כן אני מתקשה לאתר את מועד הביוץ. בחודש האחרון החלטנו לעשות הזרעה, עשיתי מעקב זקיקים ביום ה- 31 למחזור היה זקיק 23 ובאותו היום עשיתי הזרעה. יום למחרת עשיתי בדיקת דם ופרוגסטרון היה 2.9. ביום ה- 42 למחזור פרוגסטרון היה 66.4. לבסוף לא הצליח וקיבלתי. מס' שאלות: 1. איך אני יכולה לאתר את הביוץ שלי יותר במדוייק. 2. ביום ה- 45 התחילו לי כתמים מלווים במעט דימום אך רק לאחר3-4 ימים ממש התחיל הדימום עם כאבי הבטן. מתי אפשר להעריך כי הביוץ התרחש... 14 יום לפני היום בו התחילו הכתמים או 14 יום לפני היום שבו התחיל ממש הדימום להיות חזק? 3. מתי מומלץ לעשות הזרעה? באיזה גודל של זקיק?

29/07/2011 | 08:25 | מאת: גג

1. בעזרת מעקב זקיקים בליווי רופא. 2. אפשר לעשות בדיקת דם לפרוגסטרון. 3. תלוי באישה, בד"כ סביב 18-20 מ"מ.

מנהל פורום תרומת ביציות