ביטול ההזרעה

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

26/07/2011 | 17:26 | מאת: חקשור אלעזר

שלום וברכה אני אלעזר ואישתי בני 30 נשואים מזה כ 11 שנים והיו לנו שתי הריונות טבעים מלפני 8 ו 6 שנים ...עכשיו מזה כ7 שנים אנחנו רוצים להרות ולא מצליחים לכן ניגשנו ליחידה של פוריות בבית חולים ביקור חולים בירושלים הינו אצל גברת דר" אלגביש והיא המליצה על הזרעה אישתי קיבלה תרופות מתאימות לקראת הזרעה צפויה ..אצלה נצפו מספר נכבד של זקיקים כמובן הכל תקין...וביום המיועד אנחנו כזוג דתי הבאנו זרע בקונדום רפואי הלכתי תוך זמן קצר הגענו למעבדת זרע בבית חולים ולאחר כשעה התברר לנו גודל האסון ..התנועתיות של הזרע שלי היה 0 אחוז ולסיכום שאלה לי אליכם נכבדי האם עצם מקום עבודתי כטבח במוסד חינוכי ולאור החום ששורר שם יכול להביא לי את אי התנועתיות של זרע ?? ועוד שאלה האם ידוע לכם על תרופה קונבנציונלי שיכול לעזור לבעיה שלי ??? תודה רבה ובהצלחה מבקש לקבל תגובה בכל דרך אפשרית 0523890890

יתכן וזה היה אירוע חד פעמי, שקשור לצורת איסוף הזרע. כדאי לחזור על הבדיקת לפני שמסיקים שיש צורך בטיפול אצלך. במידה וזה יחזור כדאי לפנות למומחה בפריון הגבר לייעוץ.

מנהל פורום תרומת ביציות