מעקב היריון

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

20/05/2011 | 13:55 | מאת: קורל82

שלום פרופסור, אני בשבוע 8 ו-5 ימים והיום הייתה לי בדיקה אצל הרופא שלי ע"מ לבדוק את דופק העובר, לאחר הבדיקה נאמר לי ע"י הרופא שיש דופק והעובר תקין וגם מבחינת הגודל הכול תקין. אך יש משהו נוסף 2 חללים בבטן העובר שלדברי הרופא הוא לא יודע מז'ה הוא אמר שיכול להיות שזה יעבור או שזה מום ועוד המון סיבות ,אז הוא הפנה אותי לפרופסור שיבדוק אותי ואז הוא יפענח מה יש לי, אשמח אם תיתן לי חוות דעת או שאתה מכיר מקרה כזה? תודה.

20/05/2011 | 15:06 | מאת: ט

קשה לדעת מבלי לראות את התמונה.

20/05/2011 | 17:27 | מאת: קורל82

שלום, פרופסור הלוואי והייתי יכולה לסרוק לך את התמונת אולטרה סאונד והיית יכול לצפות בה. חבל שאין אפשרות כזאת לצרך קובץ, אני פשוט לא רגועה עד שיבודק אותי פרופסור. תודה.

מנהל פורום תרומת ביציות